Модерни чанти за сезон 2020/2021

Може да се каже, че чантите са най-добрият приятел на жената. Те побират всичко, от което една дама може да има нужда – от най-важните неща, като телефони, пари, документи и ключове, до всякакви, нужни или не, аксесоари и предмети – червила, дъвки, химикалки и какво ли още не. Не напразно за мъжете ровенето из дамската чанта е един същински кошмар. Освен с ясно изразената полза, чантите могат да се похвалят и със статута си на моден аксесоар, който винаги ще е актуален.

За да бъдете в крачка с модните тенденции, ви представяме модерните дамски чанти за сезон 2020/2021, които можете да откриете в myOwn.

Чанти с дебели вериги

Веригите са водещи при есенните тенденции за 2020 година. Освен присъствието им при обувките и редица други аксесоари, те се срещат и при чантите. Дизайнерите използват веригите, както за декоративни елементи, така и с по-практическа насоченост – като при някои чанти могат да се наблюдават и като дръжки. Замяната на тънката верижка с по-дебела такава прибавя груб и индустриален щрих към дамската чанта.

Чанти с ресни

Ако искате да сте в крак с новите тенденции и харесвате полюшването на ресните, чантите с ресни са новата водеща модна тенденция. Сложени върху чантата, а не върху дрехите, ресните носят по-скромен и изчистен вид. Присъствието на ресните при едни дизайнери е използвано доста смело, а при други доста по-обрано, което носи и голямо разнообразие в избора. Ако искате да се сдобиете с модерна чанта с ресни, можете да избирате както между дълги ресни, падащи по дължината на цялата чанта, така и между по-късите и ненатрапчиви такива.

Микро чанти

Без съмнение, микро чантите са най-интересният и симпатичен тренд от есента на 2020 година. С техния малък размер е почти невъзможно да скрием симпатиите си. Ако не сте сигурни, че ще можете да поберете всичко нужно в тях, не се притеснявайте, модните дизайнери смело ги съчетават с по-големи дамски чанти, често в контрастни цветове. В този случай микро чантите седят като един изящен моден аксесоар, който допълва цялостната визия. А ако идеята за носенето на две чанти не ви харесва, можете спокойно да закачите по-малката на колана си и пак да сте в крак с модните тенденции.

Геометрични портмонета

Докато класическата чанта е по-сигурна инвестиция, геометричните портмонета са по-дръзко и неочаквано решение. Геометричните чанти излъчват неустоими авангардни модни вибрации, с които дизайнерите тази година смело си поиграха. Това води до създаването на по-забележителни чанти във всякакви форми – кръгли, шестоъгълни, а даже и сферични.

Блестящи чанти

За любителите на искрящите неща есенните тенденции от 2020 година са доста щедри. Блясъкът се наблюдава като основен тренд, както при обувките, така и при чантите. Още по-приятното е, че не се среща в един и същ вид. Някои дизайнери използват за чантите си пайети и мъниста, други – кристали и перли, а трети залагат на естествения блясък на кожата.

Чанти с флорални мотиви

За поредна година флоралните мотиви са водещ тренд на модните подиуми. Те са и една от най-красивите тенденции при чантите. Най-различното им използване в дамските чанти води до изключително разнообразие– от леки акценти, до чанти, покрити изцяло с цветя. Моделите се срещат и във вариации от различни есенни цветове.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни