Мода и Кремъл: за пръв път в историята


Кремъл е сърцето на съвременна Русия. Историческият комплекс, разположен в центъра на Москва, включва редица важни структури на държавната власт, сред които президентството, правителствени и други органи.

Московският Кремъл се е превърнал в нарицателно име за властта. Първоначално е бил седалище на Руското царство (въпреки че цар Петър Велики мести столицата от Москва в Санкт Петербург), след това - на Съветска Русия и на СССР, а накрая и на днешната Руска федерация.

Историческото място никога не е било свързано с модата. До днес, когато се превръща в сцена за първа подобна фотосесия.

Инициатор на идеята е онлайн магазинът Aizel.Ru, който представя специален фотопроект, посветен изцяло на руската мода. Главно действащо лице в него е моделът Ирина Николаева.

"Към днешна дата нашият магазин представлява повече от 50 руски дизайнери, така че ние даваме възможност на стотици хиляди клиенти да пазаруват облекла и аксесоари, създадени в Русия. През последните години се наблюдава по-високо качество на дизайн, технологии и култура на бизнеса у нас. Щастливи сме да виждаме, че държавата подкрепя подобни художествени проекти, насочени към насърчаване на руската модна индустрия", споделя за идеята съоснователя на сайта Айсел Трудел.

А фотосесията е наистина като извадена от модерна руска приказка. Предлагаме ви да ѝ се насладите в нашата галерия.

 Още от FASHION VIBES:
Първа корица за Кейт Мос и дъщеря ѝ
В гардероба на Миранда Кер

Цветната градина на Dolce & Gabbana

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни