"Многото светци на Нюарк": Майкъл Гандолфини по стъпките на баща си

Предисторията на "Семейство Сопрано" - един от най-добрите сериали в историята на HBO, най-накрая е заснета. Това е потвърдено от един от актьорите в него Алесандро Нивола чрез публикация със снимка на дреха с името на новия филм в Twitter.

Сюжетната линия се базира на събитията преди "Семейство Сопрано" и ще разкаже за историята на бунтовете в Нюарк през 60-те години на миналия век, които бяха изпълнени от многото сблъсъци между афроамерикански и италианo-американски гангстери. Продукцията няма да бъде сериал, а пълнометражен игрален филм и се нарича "Многото светци на Нюарк".

Една от трудностите в заснемането се яви в избора за водещ герой, тъй като Джеймс Гандолфини напуска този свят през 2013 година. Най-логичната опция, която бе потвърдена по-късно е, че синът му Майкъл Гандолфини ще се захване с задачата да се превъплъти с известният образ, изигран от баща му.

Феновете на сериала усетиха как губят част от себе си, след завършването му. "Семейство Сопрано" е възприет от аудиторията като една от най-добрите продукции, излъчвани по телевизията.

Потвърждението на HBO, че ще създаде предистория на сериала, направи почитателите повече от щастливи през 2017 година.

Продукцията започва от 10 януари 1999 година и се състои от шест сезона. Приключва през 2007 година. Списанието The New York Times определя сериала като най-великото творение на поп културата за последните 25 години.

"Семейство Сопрано" продължава да има ефект върху хората и до днешна дата, въпреки че премиерата е била преди 20 години.

Дейвид Чейс, който е създател на "Семейство Сопрано", написа и предисторията, обединявайки усилия с Лорънс Конър.

"Многото светци на Нюарк" ще дебютира на голям екран на 25 септември 2020 година.

Афродита Дурмишева
Афродита Дурмишева

В момента е студент по Журналистика в Нов български унивеститет. Вдъхновява се от новото, различното и предизвикателствата. Фен е на качествената музика, съпроводена с приятна компания и вино. През свободното си време чете книги, излиза с приятели и прави опити да се учи да свири на акустична китара.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни