Предисторията на "Семейство Сопрано" - един от най-добрите сериали в историята на HBO, най-накрая е заснета. Това е потвърдено от един от актьорите в него Алесандро Нивола чрез публикация със снимка на дреха с името на новия филм в Twitter.

Сюжетната линия се базира на събитията преди "Семейство Сопрано" и ще разкаже за историята на бунтовете в Нюарк през 60-те години на миналия век, които бяха изпълнени от многото сблъсъци между афроамерикански и италианo-американски гангстери. Продукцията няма да бъде сериал, а пълнометражен игрален филм и се нарича "Многото светци на Нюарк".

Една от трудностите в заснемането се яви в избора за водещ герой, тъй като Джеймс Гандолфини напуска този свят през 2013 година. Най-логичната опция, която бе потвърдена по-късно е, че синът му Майкъл Гандолфини ще се захване с задачата да се превъплъти с известният образ, изигран от баща му.

Феновете на сериала усетиха как губят част от себе си, след завършването му. "Семейство Сопрано" е възприет от аудиторията като една от най-добрите продукции, излъчвани по телевизията.

Потвърждението на HBO, че ще създаде предистория на сериала, направи почитателите повече от щастливи през 2017 година.

Продукцията започва от 10 януари 1999 година и се състои от шест сезона. Приключва през 2007 година. Списанието The New York Times определя сериала като най-великото творение на поп културата за последните 25 години.

"Семейство Сопрано" продължава да има ефект върху хората и до днешна дата, въпреки че премиерата е била преди 20 години.

Дейвид Чейс, който е създател на "Семейство Сопрано", написа и предисторията, обединявайки усилия с Лорънс Конър.

"Многото светци на Нюарк" ще дебютира на голям екран на 25 септември 2020 година.

Автор

В момента е студент по Журналистика в Нов български унивеститет. Вдъхновява се от новото, различното и предизвикателствата. Фен е на качествената музика, съпроводена с приятна компания и вино. През свободното си време чете книги, излиза с приятели и прави опити да се учи да свири на акустична китара.

Напишете коментар