Американската поп звезда Деми Ловато определено не крие страстта си към смесените бойни изкуства.

След като за известен период от време певицата делеше леглото си с шампиона от UFC Люк Рокхолд, сега тя поддържа роматични отношения с боеца от Bellator Гилерме Васконселос. И по всичко изглежда, че интересът на Деми към ММА не се ограничава единствено с мъжете, които тя явно предпочита за свои партньори.

Певицата публикува любопитно видео на своя Instagram, в което тя практикува бразилско джиу-джицу със своята половинка. От кадрите става ясно, че Деми Ловато определено е напреднала с изучаването на това бойно изкуство, усвоявайки някои от най-важните му основи.

When you kick bae's ass ??? #jiujitsu @bombatuf

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Наскоро поп звездата разкри, че желае да се пробва в съвсем реален ММА двубой, за което продължава да тренира усилено. Преди седмица тя публикува своя снимка в социалните мрежи, на която тренира ударите си върху чувал за бокс. "Моят начин да се подготвя за Грами-тата", написа тогава Деми към снимката.

My kind of Grammy prep ? @unbreakableperformance x @jblaudio #JBLxDemi #sp

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Един искрен съвет от нас - по-добре не се бъзикайте с Деми Ловато. Нещата може и да не приключат добре за вас.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар