Един от най-добрите клубове на територията на София *MIXTAPE 5* празнува своя шести рожден ден. Как само лети времето!

На 3 и 4 февруари двете зали на *MIXTAPE 5* ще приемат гостите на грандиозно двудневно парти, което ще ни предложи много музика, разнообразни артисти и приятни емоции. Все неща, които клубът неизменно се старае да ни осигурява през последните шест години.

За изминалата година *MIXTAPE 5* е бил домакин на стотици концерти, албум промота, DJ партита, рождени дни, частни и фирмени партита. А сега ще отпразнува рожден ден с най-верните си приятели.

За двете вечери на 3 и 4 февруари от клуба са ни подготвили и специална изненада. Три билета от злато ще се носят във въздуха през двете вечери, като те ще намерят най-силните играчи в края на втората (събота) вечер и ще му осигурят едногодишен достъп до всички събития в *MIXTAPE 5* до края на годината. Условията на играта ще можете да разберете на място.

Какво са ни подготвили организаторите за двете birthday партита?

В петък (3 февруари) ще можем да се насладим на DJ NIGHT!

Stööki Sound а.к.а. легендата на съвременната трап сцена е поредното име на световен артист, поканен да взриви A-Side на 3 февруари, защотo качественият звук винаги е имал значение. Трап, хип-хоп, бас... продуцентът пристига директно от Лондон, за да разбули духовете на нощна София.  За да подгреят, загреят, разгреят и всички подобни актуални сказуеми, нашите любими агенти ще се включат подобаващо във вечерта. DoLittle, SAVA & Eskudrone са с нелеката задача да поддържат нивото на трап и жега постоянно високо.

В малката зала по същото време обстановката ще е взривоопасна, защото бъдещите звуци на София ще нажежават обстановката с динамичен бас от ново измерение. Future Sounds of Sofia а.к.а. FSS ще заформят drum & bass разнообразието в B-Side, където всички ще танцуваме заедно до зори, както една по-стара дори от нас традиция повелява.

Няма как двудневното парти да премине и без лайв пърформанс от сцените на клуба, поради което в събота (4 февруари) предстои и LIVE NIGHT.

На 4-ти февруари в A-Side ще се срещнат едни от най-колоритните герои от българската музикална сцена. Жлъч & Гена ще наредят всички подходящи и недотам рими за един рожден ден, а лиричните пост-пънк музиканти Оги*23 ще ви припомнят, че това е обир, но не за пари, а за сърцата ви.  След това с плавен преход под звуците на „да сме там, да не мислим за нищо“ ще се присъединят най-любимите ни рап герои в тази сложна музикална игра, а именно The Top Stoppers. След като те вдигнат нивото минимум до космоса, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще ни накарат да пеем и танцуваме заедно с тях... до малките часове на 5-ти за 6-тия. ДжNпCy Joker ще е диджеят, оформящ музикалната рамка на това соаре, защото.. селекцията му от хитове със сантиментална нотка са повече от подходящи за рожден ден, пък камо ли за този.

B-Side ще бъде превзета от по-тежки звуци и вокали с контрастиращо вълшебната Миленита с нейния лайв бенд по средата на нощта. Едни от най-сериозните представители от българската сърф рок и хард-кор сцена ще натиснат play и свят ще ни се завие.

Van Cock и Last Hope са любими български банди на световно ниво от дългогодишната селекция на клуба и освен това са първите имена от това multi-player ниво.. През цялата вечер музиката ще селектират двама от най-сериозните разбирачи на тази сцена, а именно Panick Attack Selector и Rosty.

Билетите за всяка вечер са по 15 лева, а на цена от 20 лева можете да закупите двудневен билет и да посетите и двете вечери, и двете зали на партито.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар