Клуб Mixtape 5 празнува своя пети рожден ден, а събитието ще бъде отбелязано не веднъж, а цели два пъти. В две различни вечери и с много, много артисти.

Купонът е насрочен за вечерите на 4 и 5 февруари, когато програмата на клуба ще предложи много жива музика и отлично настроение. Както е било винаги.

Първата вечер на 4 февруари (четвъртък) ще ни срещне с някои от най-добрите български ска, рок и хардкор банди. Ветераните от Wickeda нямат нужда от представяне, а към Ерол и компания ще се присъедини и друга родна банда, добре позната ни от години насам - Panican Whyasker. Лайнъпът за вечерта ще бъде допълнен от Odd Crew, SOUNDPROPHET, The Black Swells, Всеки Следващ Ден, VENDETTA SCT и HC Spirit.

На следващия ден (5 февруари, петък) партито в Mixtape 5 продължава с пълна сила, а на сцените в двете зали на клуба ще видим Мерудия, SOUTHWICK & Fars, Future Sounds of Sofia, Manners, SAVA, STARTERAs, Xonic, Emil Prize & MC НЕМА, DoLittle, Wosh MC, Feel и Logo5.

Еднодневен билет за събитието при предварителна продажба ще струва 10 лева, а двудневният - 15. При закупуване на пропуск на вход, цената за еднодневен билет ще бъде 13 лева, а за двудневен - 20 лева. Клубът не работи с резервации.

Рожденият ден на Mixtape 5 във Фейсбук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар