*MIXTAPE 5* ви кани на най-страховитото Halloween Party

Датата естествено е 31 октомври, поводът е българският национален празник HALLOWEEN, a неестественото идва в забавата, на която клуб *MIXTAPE 5* ви кани този път! Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на HALLOWEEN. STARTERAs, XONIC и SAVA – диджеи, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на един истински страховит филм за навечериeто на 1 ноември. 

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове ГРИГОВОР (“Лого5“ и „Накафево“) и ГОГО („НаКафево“). Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на всички присъстващи купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. Накрая на вечерта „Г на квадрат“, в ролята си на почетно журе, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди, любезно предоставени от партньорите ни CONTRABANDA.

За допълнителното нажежаване на обстановката, сме поканили армия от танцуващи войници, които ще ни покажат какво е истински squad. Грешката е вярна, защото хип-хоп групата WRONG GENERATION вече подготвят тайните си оръдия за нощта на HALLOWEEN!

Вратите на клуба отварят в 21:00 часа.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни