MishMash обожава летните авантюри в "Да, да, да" (ВИДЕО)

Познатият от ъндърграунд средите MishMash, направи премиера на най-новия си сингъл. Заглавието „Да, да, да“ буквално дава положителен отговор на горещите емоции и приключения, които лятото събужда, така както никой друг сезон не може. 

Видеото ни отвежда в слънчевия Балчик, а сюжетът му разказва история за дива лятна любовна история, наситена с ярки чувства.

„Музиката, която правя е най-силното средство да кажа на хората какво мисля по различните теми, които ме интересуват, да споделям преживявания и опит, да се освободя от това, което ми тежи. Просто пея за това, което ме вълнува“, споделя MishMash.

Музиката и аранжимента на „Да, да, да“ са на Иван Тишев, който феновете познават като синеокия красавец от „Революция Z”.  Tекстът е на самия MishMash, а видеото е дело на режисьора Стивън Божидаров от Objective. Ще ви впечатли и момичето а в главната женска роля на видеото -  неустоимата Роси Николова.

След премиерата на „Да, да, да“ MishMash продължава да работи по нови проекти, като до края на тази година ще зарадва почитателите с първия си солов албум.

 

Повече за MishMash

Михаил Павлов (MishMash) е роден в Шумен и е на 23 години. Израства в семейство, което има интерес към различни изкуства и творчески професии - майка му е дългогодишен журналист, а баща му е китарист. Още от дете е ценител на музиката и изкуството като цяло.

Като дете свири на пиано, изявава се по време на български и международни музикални фестивали, играе в театрални постановки.

През 2016 година се премества в София, където започва да учи реклама и да се занимава със създаване на авторска музика. Сред най-популярните му сингли са „Пара ми дай“, „Извини ме“, „Недей ми казва“ и „Не пестя“.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни