Винаги проследяваме с интерес случаите, когато в българската музика се появяват проекти със силна социална насоченост, които до малка или голяма степен, отразяват случващото се в нашето, а и не само в нашето общество. В крайна сметка, животът ни е пълен със социална несправедливост, надничаща от всеки ъгъл, като именно това засягат Мирян Костадинов и неговата група MIRY в най-новата си песен "Blood Money".

"We build our cities strong, tall and wide,
With the stones you threw at us
You greedy bastards better watch your backs,
Cause the knives in ours did not pierce hearts"

Музиката и текста към "Blood Money" са дело на самия Мирян Костадинов, като за създаването на видеото той се е доверил на Clamer Production Studio, които стоят и зад първото видео на Мирян -  "I Won’t Pray". От бандата разкриват, че в "Blood Money" можем да видим "колко тънка може да е бронята на парите и властта, когато онеправданите поискат справедливост."

"And on this day we chose to walk
Over fields now turned to dust
The craddle fell and God was shot
30 silver bullets marked our march "

"We can't just breed pay bills and die
Like kneeling patrons to this carnival
Tonight we burn this haunted carrousel
Cause hell's a place we all know well"

MIRY са Мирян Костадинов (вокал и пиано), Мартин Стоянов (клавирни) и Богомил Енчев (барабани). Групата е част от лейбъла Homeovoxmusic.

А ето и самото видео към "Blood Money", което искрено ни впечатли:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар