Мирян Костадинов - MIRY е първият гост в новия проект Urban Tapes


Всички ние, които сме имали възможността да израснем в епохата на MTV, помним изключително добре култовите серии MTV Unplugged, в които популярни артисти и банди изнасят пред отбрана аудитория прекрасни акустични сесии, вдъхвайки изцяло нов живот на най-популярните си парчета. С огромно удоволствие можем да ви съобщим, че вече и в България съществува музикален проект, който ще ни позволи да видим известни български музиканти, изпълняващи акустични версии на своите песни. Проектът носи името Urban Tapes.

Акустичните серии на Urban Tapes стартираха в първия ден на месец септември, а гост №1 на проекта е един от най-интересни млади артисти на България за настоящия момент - Мирян Костадинов - MIRY, когото вероятно мнозина от вас вече познават от участието му в популярния реалити формат X Factor. Може обаче да се каже, че Мирян вече е оставил участието в X Factor зад гърба си, като той вече работи усилено в посока на изграждането си като успешен самостоятелен артист. MIRY е изпълнител на независимия лейбъл Homeovox Music, а тук можете да си припомните интервюто ни с VICK, която също е сред младите артисти на лейбъла.

Гостувайки на Urban Tapes, MIRY изпълни в акустичен вариант своя първи сингъл "I Won't Pray", като ви предлагаме да се насладите на изпълнието му още сега:

Хората, стоящи зад създаването на Urban Tapes, обещават ново видео всяка седмица и много изненади в следващите месеци. 

Една от интересните особености на Urban Tapes е концепцията на организаторите, свързана с локациите, на които се осъществяват акустичните сесии. Всяка една сесия ще се случва на фона на типични градски локации из България и без допълнителни ефекти и обработка на звука, за да бъде всичко възможно най-автентично.

Ние от VIBES поздравяваме създателите на Urban Tapes за старта на проекта и обещаваме, че ще следим отблизо развитието му. Определено можем да заявим, че българската музика има нужда от подобни идеи.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни