Сериалът на Netflix Stranger Things е безспорно едно от големите телевизионни събития в последно време. Шоуто се радва на огромен интерес от страна на публиката, като с нетърпение очакваме да видим какво ще ни предложат създателите му и в предстоящия втори сезон. Безспорно е още, че една от големите звезди в Stranger Things се казва Мили Боби Браун.

12-годишното момиче влезе по един невероятен начин в кожата на Илевън - може би най-ключовият персонаж в сериала, като сега всички говорят за нея. Мили Боби Браун се радва на рядко срещана за възрастта си популярност, като тя видимо има и сериозни амбиции за кариерата си в бъдеще.

А една от тях е наистина висока летва - да изиграе младата Принцеса Лея в някой от бъдещите филми от вселената на "Междузвездни войни". Признанието на Мили Боби Браун дойде скоро преди светът да се прости с актрисата, вдъхнала живот на образа на Лея Органа - Кари Фишър.

Докато присъстваше на Comic Con в Роуд Айлънд, чаровната актриса бе попитана от свой фен каква роля би искала да изиграе в бъдеще. 12-годишната Мили не се поколеба ни най-малко в отговора си:

Stranger Things

"Принцеса Лея. Ако те направят, а аз мисля, че те правят още един "Междузвездни войни", бих приела с радост подобна роля. Истината е, че ми се иска да направя нещо, което коренно да се различава от Илевън или Мадисън (персонажът й в драмата на BBC "Intruders", бел. ред.)"

От Netflix отдавна потвърдиха, че Stranger Things ще се завърне в ефир и за втори сезон. Той ще включва нови девет епизода - с един повече от първия, като датата за излъчване на първи епизод все още не е разкрита официално.

Очаква се Мили Боби Браун отново да бъде един от водещите персонажи в хорър драмата. Ако сте гледали първи сезон на шоуто, то вероятно знаете по какъв начин завърши той - развой, който прави съдбата на Илевън още по-интригуваща.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар