Мили Боби Браун като Енола Холмс в нова продукция на Netflix

Мили Боби Браун ще се превъплъти в образа на по-малката сестра на Шерлок и Майкрофт Холмс – Енола. От Netflix вече ни представиха първия поглед върху филма, а премиерата ще е на 23-ти септември в стрийминг платформата.


„Енола Холмс“ е базиран върху едноименната поредица книги на Нанси Спрингър и проследява приключенията на семейство Холмс от съвсем различна перспектива. Мили Боби Браун влиза в ролята на главната героиня, за да ни въведе в нова, но и типична за името Холмс мистерия. Тя си партнира с Хенри Кавил и Сам Клафлин, които ще изиграят съответно по-големите братя на Енола – Шерлок и Майкрофт. Филмът е режисиран от Хари Брадбиър и написан от Джак Торн. Освен в главната роля, Мили Боби Браун влиза и в тази на продуцент, където си партнира с Мери Парънт.

 

Действията във филма се извършват през далечната 1884 година. Историята започва с 16-ия рожден ден на Енола, когато тя разбира, че майка й е изчезнала, без да остави следа. Въпреки съветите на по-големите си братя, Енола заминава за Лондон, за да започне ново приключение в търсене на любимата си майка. Филмът проследява отказа на главната героиня да тръгне по предназначения за нея път. Захвърляйки очакванията на братята си, Енола се втурва в издирване на майка си само за да стане част от неочаквани конспирации и мистерии.

Топлите отношения между Шерлок и по-малката му сестра, представени в продукцията, може да се окажат проблем за Netflix. Както те, така и уважението към правата на жените, са в разрез с изградения образ на Шерлок в книгите. Това поражда и недоволството у наследниците на Артър Конан Дойл. The Verge споделя, че от попечителския тръст ще съдят стрийминг платформата.

Цветелина Тодорова

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни