След редица спекулации относно отношенията между скандалната Мила Роберт и финалиста от Гласът на България Тино излезе и тяхната колаборация озаглавена „Всичко е любов“.

Двамата се запознават на първия негов самостоятелен концерт в столицата след финала на "Гласът на България". Клубът е пълен, а Мила е застанала най-отпред, седнала почти на сцената. Тино вече я познава от нейните клипове в YouTube още от излизането на 'Наше си е Саше", а Мила твърди, че изпълнението му на "Луда по теб" е това, което я е спечелило и е решила да дойде. Разбира се, двамата разговарят след концерта и решават да напишат песен. Още на следващия ден Тино отива в ателието на Мила и без да си казват нищо включват инструментите, вадят една тетрадка и написват своята обща песен за 20 минути.

"Тази песен е първата колаборация, която правя в такъв синхрон! Сякаш си подавахме топка, фраза след фраза, идея след идея! Абсолютно 50 на 50!" - споделя Тино.

 

След като написахме „Всичко е любов“ имахме общ концерт във Варна пред 500 души, където изпълнихме за първи път песента и хората пяха с нас от втория припев.“ – радва се Мила. „Посланието на песента е, че една любов, ако наистина е такава – боли. Сигурно има и по-безболезнен начин да се изживее, но поне аз не го знам. В тези времена целим да напомним на хората, че всичко което ни остава е любов. Трябва да се хванем за нея и да не се пускаме. „ – заключва тя. Според Тино пък песента носи съвсем противоположен извод - че болката в една връзка понякога може да бъде цинична и породена от егоизъм и нерядко може да се мине и без нея.

Музиката и текста на песента са дело на Мила и Тино, а за видеото отново се е погрижил креативният млад режисьор Георги Пеев.  По време на снимките на видеото двойката засяда в кв. "Дружба", след като гумата на колата им се спуква. Докато чакат пътна помощ решават да заснемат и кадрите в колата.  Според Мила и Тино кадрите във видеото напомнят на връзките между хората, все по някое време засядаш и тръгват проблемите.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар