Нежният текст на песента „Фантазия” на Михаела Филева оживява в официалното lyric видео към нея.

Парчето е част от албума „Инкогнито” и е колаборация с българския пианист и композитор Живко Петров. Текстът на Михаела Филева, Илия Григоров, Прея и Графа проследява плавния и чувствен полет на фантазията сред облаци от копнеж и откровения. Една нежна песен за уютните дъждовни сутрини през пролетта и дългите недели вкъщи. Певицата представи официалното lyric видео вчера, като един фин разказ за нежността на споделените моменти и необятната красота на въображението.


„Фантазия” е една от песните, които ще бъдат представени на живо от певицата и нейната група на 24 март. Михаела Филева анонсира своя концерт в Sofia Live Club, в който ще излезе на сцената заедно с музикантите Краси Тодоров - пиано и програминг, Васил Крумов – китара и Васил Вутeв – барабани. На събитието ще бъдат представени най-новите ѝ песни, сред които сингъла „Конец”, който излезе през януари тази година, а също и голяма част любимите парчета в албума „Инкогнито”.

Предварителната продажба на билетите за концерта е на цена от 10 лв., а на място и в деня на събитието входът е 15 лв.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар