Ако случайно сте се чудили дали Белла Хадид се чувства наранена от новия звезден романс между бившата й половинка The Weeknd и Селена Гомес, то вероятно вече имате отговор и на тази въпросителна.

Поне това ни говори един от последните постове на 19-годишния топмодел в социалната мрежа Instagram.

Облечена в дънково яке на Harley Davidson и обърнала гръб на камерата, по-малката от сестрите Хадид вдига среден пръст и видимо подсказва как се чувства в новосъздалата се ситуация:

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Белла Хадид и The Weeknd се разделиха през ноември, след като бяха заедно в продължение на около две години.

Източници, близки до топмодела споделят, че тя все още изпитва силни чувства към канадската R&B звезда. Двамата все още поддържат добри отношения, което и пролича от кратката им среща на сцената на последното шоу на Victoria's Secret. Друг е въпросът обаче, как Белла Хадид приема новия романс на изпълнителя със Селена Гомес.

❤️

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

"The Weeknd винаги е имал нещо към Селена", споделя източник пред E! News.

"Той я намира за невероятно талантлива и секси. Те започнаха да си говорят съвсем наскоро, но тя отдавна е в радара му".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар