За да изпратят подобаващо Мишел Обама от позицията на Първа дама на Щатите, Vogue ѝ отдават честта да бъде тяхната декемврийска корица - един красив завършек както на модната година на списанието, така и на своеобразния двоен мандат на госпожа Обама.

Кадрите са дело на Ани Лейбовиц, а на корицата виждаме президентшата в красива дълга бяла рокля на Carolina Herrera и обеци от Monique Péan. 52-годишната Мишел изглежда невероятно елегантно, както винаги, и така отбелязва своята трета корица в най-влиятелното модно издание в света.

"Като напускам Белия дом ще предприема същия подход, както когато влизах в него. Няма да знам нищо, докато не ми се случи. Никога не съм била бивша Първа дама на Щатите преди. Но винаги ще бъда по някакъв начин свързана с публичните услуги и публичния живот. Когато напуснах корпоративната правна фирма, в която работих, за да работя за града, никога не погледнах назад. Винаги съм се чувствала наистина жива, когато използвам дарбите си, за да помагам на другите хора."

И допълва: "Спя по-добре вечер. По-щастлива съм. Със сигурност ще се върнем към проблемите, по които съм работила до момента. Въпросът е обаче как това ще се случи от нова платформа? Не мога да кажа точно сега, защото нямаме време да се съсредоточим по въпроса, тъй като все още има неща, които трябва да се приключат в Белия дом."

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар