На 24 февруари една от най-интересните и провокативни действителни истории за сбъдването на американската мечта ще оживее на голям екран. Във вълнуващата драма на режисьора Джон Лий Ханкок (Невидима зона, Спасяването на Мистър Банкс) и сценариста Робър Сийгъл (Кечистът, Турбо), "Сделка за милиони бургери", номинираният за „Оскар“ Майкъл Кийтън (Бърдмен, Спотлайт) влиза в ролята на прехвърлилия средната възраст, амбициозен пътуващ търговец Рей Крок.

Той се среща с Мак и Дик Макдоналд, ръководещи заведение за бургери в Сан Бернардино, Калифорния през 50-те години на ХХ в. Впечатлен от система на братята за скоростно приготвяне на храната и колко клиенти привлича тя в ресторанта им, Крок мигновено вижда потенциал за франчайз. Постепенно, благодарение на своя бизнес нюх, той поставя себе си в позиция, позволяваща му да вземе компанията от ръцете на братята и да създаде империя за милиарди долари. Така се ражда легендата "Макдоналдс".

"Сделка за милиони бургери" вече имаше своята световна премиера и отзивите, както на обикновените зрители, така и на критиката са повече от възторжени. Основен акцент в мненията, са балансираният поглед към историята и наелектризиращото, достойно за награди, нюансирано изпълнение на големия Майкъл Кийтън.

Освен Майкъл Кийтън в останалите роли ще видим истински звезден състав в лицето на Ник Оферман и Джон Каръл Линч като братята Макдоналд, Лора Дърн, Линда Карделини, Патрик Уилсън, Б. Дж. Новак, Кейт Нийланд и други.

"Сделка за милиони бургери" идва в кината на 24 февруари.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар