Докато съвсем скоро ще имаме възможността да гледаме номинирания за "Оскар" Майкъл Фасбендър в "Орденът на Асасините", 39-годишният актьор разкри, че за малко не се е сдобил с роля в миналогодишния "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

В едно от последните си интервюта, Майкъл Фасбендър разкрива, че е разговарял с режисьора на лентата Джей Джей Ейбрамс относно евентуална роля в нея. Оказало се е обаче, че в този период от време звездата от "Стив Джобс" е бил ангажиран, поради което подобно предизвикателство пред него се е оказало невъзможно.

"Обсъдихме възможността за роля във филма, но съм сигурен, че по това време бях зает с нещо друго през лятото, когато снимките тъкмо започваха", разказа Фасбендър.

Роденият в Германия актьор така и не уточни, за коя роля точно става въпрос, но някои фенове вече предположиха, че става дума за злодеи като Генерал Хукс (Домнал Глийсън) или Кайло Рен (Адам Драйвър). Някои пък предположиха, че Майкъл  Фасбендър е обсъдил възможността да изиграе и положителен персонаж, и по-конкретно - пилота-герой По Дамерън (Оскар Айзък).

Майкъл Фасбендър не е единственият популярен актьор, който се свързва с евентуална роля в "Силата се пробужда". Носителят на "Оскар" Еди Редмейн призна в едно от своите интервюта, че се е явил на прослушване за ролята на Кайло Рен, но нещата не са се развили добре за него.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар