Майкъл Фасбендър се разминал с роля в "Междузвездни войни"


Докато съвсем скоро ще имаме възможността да гледаме номинирания за "Оскар" Майкъл Фасбендър в "Орденът на Асасините", 39-годишният актьор разкри, че за малко не се е сдобил с роля в миналогодишния "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

В едно от последните си интервюта, Майкъл Фасбендър разкрива, че е разговарял с режисьора на лентата Джей Джей Ейбрамс относно евентуална роля в нея. Оказало се е обаче, че в този период от време звездата от "Стив Джобс" е бил ангажиран, поради което подобно предизвикателство пред него се е оказало невъзможно.

"Обсъдихме възможността за роля във филма, но съм сигурен, че по това време бях зает с нещо друго през лятото, когато снимките тъкмо започваха", разказа Фасбендър.

Роденият в Германия актьор така и не уточни, за коя роля точно става въпрос, но някои фенове вече предположиха, че става дума за злодеи като Генерал Хукс (Домнал Глийсън) или Кайло Рен (Адам Драйвър). Някои пък предположиха, че Майкъл  Фасбендър е обсъдил възможността да изиграе и положителен персонаж, и по-конкретно - пилота-герой По Дамерън (Оскар Айзък).

Майкъл Фасбендър не е единственият популярен актьор, който се свързва с евентуална роля в "Силата се пробужда". Носителят на "Оскар" Еди Редмейн призна в едно от своите интервюта, че се е явил на прослушване за ролята на Кайло Рен, но нещата не са се развили добре за него.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни