Снощи имаше известно раздвижване в каналите на Facing the Sun, защото представен ни бе дебютният сингъл на едно от новите лица на българската музикална сцена - MIA D.

Все още не познаваме MIA D. и не знаем почти нищо за нея, освен че първото и парче се казва "Bbboy", а видеото към него е заснето от един от най-добрите български режисьори Валери Милев. Впечатляващ избор като за първо видео, бихме казали ние.

Без да искаме да даваме оценки на самото парче, защото това по-скоро бихме оставили за вас, можем да споделим позитивни впечатления от видеото, което е и напълно нормално, познавайки работата на Валери Милев. Текстът на песента е на Васил Юруков, докато музиката е на самата MIA D. Музикален продуцент и автор на аранжимента е Щерион Пилидов.

"Ето го най-после! С голямо удоволствие и вълнение ви представям дебютния си сингъл "BBboy". С нетърпение очаквам вашите коментари. Още веднъж благодаря на всички, които повярваха в мен и мечтите ми. Благодаря за подкрепата на Facing the Sun", написа MIA D. във Facebook, представяйки първото си видео.

 


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар