През 2006 година Бионсе възпява diamond creamed facials в песента си "Upgrade U", правейки безапелационна реклама на един от козметичните брандове, на които се доверява. Natura Bisse е познато име сред знаменитостите отдавна и неслучайно е марката, която се грижи за тях дори преди наградите "Оскар" - признание, на което си заслужава да се обърне внимание.

Не е нужно да сме световноизвестни обаче, за да даваме на кожата си това, от което се нуждае. Клиширано или не, забързаният начин на живот, натовареното ежедневие, мръсният въздух, тютюнопушенето, алкохолът и вредните храни оставят своя отпечатък върху външния вид. А ние имаме два варианта: да променим поне няколко аспекта от обичайната си динамика и да не забравяме, че най-големият орган в тялото ни, а именно кожата, има своите нужди.

Преди броени дни част от екипа на VIBES получи възможността за #metime по време на работната седмица или казано с други думи: бяхме сред малкото отбрани медии, поканени да бъдат от първите, изпробвали новата "Diamond Cocoon" колекция на Natura Bisse.

Серията продукти предпазва кожата от  т.нар. модерно замърсяване, което се състои в микроскопичните частици, идващи от автомобилния трафик, промишлеността, комините и климатиците, но също така включва още газове и тежки метали, слънчево излъчване и синя светлина от цифровите устройства, с които, да си го кажем направо, почти не се разделяме.

Докато балансирахме между работните ангажименти, отделихме 2 часа, в които да оставим мобилните си телефони на без звук и да се погрижим за себе си във време, в което иначе не бихме го направили. И се оказа, че точно от това имаме нужда: "да се изключим" поне за малко и да се презаредим - и физически, и ментално.

"Diamond Cocoon Collection" е без алкохол и парабени, а целта ѝ е да предпази кожата в три основни стъпки: укрепвайки я, създавайки невидим щит около нея и освобождавайки я от токсини и замърсявания, възвръщайки естествения ѝ блясък.

Козметиката на Natura Bisse е професионална и не се предлага за домашна употреба. Можете да я откриете в избрани салони, а ние горещо ви препоръчваме да го направите, защото всяка жена се нуждае от своето #metime - време, в което да затвори очи, да се остави на грижите на професионалистите и да постигне вътрешен и външен баланс, който да я движи напред към нови подвизи.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар