Мел Гибсън отново раздава правосъдие в трейлъра на "Blood Father"


Както често се е случвало в актьорската кариера на Мел Гибсън до този момент, звездата от "Смъртоносно оръжие" отново прибягва до услугите на своите огнестрелни приятели, за да раздаде малко правосъдие и да напомни, че не е забравил как се борави със спусъка.

Този път виждаме Мел в ролята на Джон Линк в екшъна "Blood Father", режисиран от французина Жан-Франсоа Рише. Трудно можем да кажем, че сюжетът на лентата блести с пронизваща оригиналност, но нещата изглеждат горе-долу така: персонажът на Гибсън Джон Линк е бивш затворник, който получава шанс да се сближи със своята 16-годишна дъщеря (в ролята Ерин Мориарти). Проблемът е там, че дъщеря му се е забъркала в някаква невероятна каша, включваща взимане-даване с местния наркокартел, което никога не е особено добра идея.

Сами можете да се досетите, какво точно предстои да се случва от тук нататък. Джон Линк трябва да стори и невъзможното, за да спаси дъщеря си от лапите на опасния враг, като вероятно ни предстои да видим много стрелба, известна доза трупове, както и нюанси от отношенията между един баща и неговата дъщеря, които тепърва ще започнат да се опознават. Макар и в не особено подходящи обстоятелства за целта.

"Blood Father", който включва и участие на звездата от Shameless Уилям Мейси, предстои да излезе на голям екран на 12 август. Не можем да се отърсим обаче от усещането, че "и този филм сме го гледали". Но какво пък, никога не е излишно да погледаш как Мел Гибсън пуска куршуми в нечий череп, макар и вече да сме го виждали да го прави не един път.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни