В MAZE слизаш, за да се издигнеш. Влизаш под кожата на града, на няколко метра под ул. Христо Белчев 1 и усещаш пулса му. Underground по местоположение и по убеждения, MAZE е сред утвърдените алтернативни места в София. Не просто място за събития, MAZE е средище, което събира най-креативната част от софийското общество.

Новата страница от историята на мястото ще започне с концерт на Maze All Stars. Всеки един от музикантите е добре познат на българската публика и на посетителите на MAZE – както с проектите, с които свири, така и като самостоятелен талант. Миленита, Миро Морски, Ерол, Васил Вутев, Весо и Християн ще вземат на сцената по едно парче на групата си, за да отпразнуваме новото начало с любима българска музика.

Започваме новия сезон с подобрен интериор и озвучаване, за да осигурим повече комфорт за публиката и артистите“ - споделя Тим Гюбел. Белгиецът, известен у нас като „мениджърът на Оратница“, се включва в управлението на MAZE с мисията да обогати концепцията на клуба, като сцена за любими български и чуждестранни изпълнители.

Според Никола Груев (Kottarashky), диригент на музикалната програма:

MAZE e непринудено алтернативно място, което дава шанс да се правят открития на нови изпълнители. Не робува на „работещи“ схеми и точно това го прави място, което винаги може да те изненада.”

Приятните изненади започват с Maze All Stars на 30 септември, веднага, щом свърши ремонтът.

Присъедини се към партито и във Facebook.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар