Мая Хоук - от Итън и Ума до Stranger Things


Ако и вие сте фенове на фантастичния сериал на Netflix Stranger Things, то вероятно вече познавате персонажа на Робин. Актрисата, която пресъздава Робин, се казва Мая Хоук и е един крайно интересен случай. Най-вече защото тя е дъщеря на една звездна двойка добре познати актьори - Ума Търман и Итън Хоук.

Ума Търман и Итън Хоук са номинирани за "Оскар" актьори, но дъщеря им Мая споделя, че не е чувствала никакъв натиск да последва техните стъпки.

"Родителите ми са прекрасни и наистина подкрепящи. Те ми дадоха много и аз съм благодарна за тяхната подкрепа", казва звездата от сериала Stranger Things.

"И двамата обичаха сериала, преди да бъда в него, така че е забавно", споделя тя, говорейки за сериала на Netflix.

Мая Хоук

Мая дебютира като Робин - тийнейджърка, който работи в заведение за сладолед със Стив Харингтън и накрая започва да помага на екипажа на Хокинс в борбата им срещу злото в третия сезон на сериала на Мат и Рос Дъфър.

Докато актрисата от "Криминале" и актьорът от "Тренировъчен ден" публикуват любящи похвали в социалните медии по случай ролята на дъщеря си, Мая твърди, че родителите й не я хвалят напразно.

"Знам, че тe не ме хвалят, защото съм им дъщеря. Те са доста строги по отношение на коментарите си, когато им харесва нещо или не”, казва тя.

Мая Хоук

Мая Хоук твърди, че през детството й родителите й "са любящи и грижовни" и тя не се чувства така, сякаш семейството й е било център на вниманието.

"Мисля, че съм имала късмет, тъй като се чувствах, сякаш нямам родители, които са известни личности. Те не са били нищо друго, освен родители. Играели сме игри и пътувахме доста с влак, когато бях малка", казва Мая за Търман и Итън, които се ожениха през 1998 г. и се разведоха през 2005 година.

"Не се чувствах като в известно семейство с изключение на няколко ужасяващи моменти през гимназията. Но обичам семейството и родителите си и няма значение с какво се занимават", споделя тя.

Мая Хоук

Мая също така заявява, че родителите й не са я накарали да бъде актриса. По-скоро е решила да следва този път заради любовта си към занаята.

"Влязох в актьорското майсторство без никакъв натиск", споделя тя. "Това се случи просто, защото го обичам повече от всичко друго."

Дебютът си на екран Мая Хоук прави в ролята на Джо Марш в адаптацията на BBC на Little Women преди две години. След това идва и ангажиментът в Stranger Things, а скоро ще можем да я гледаме с малка роля и в деветия филм на Куентин Тарантино - "Имало едно време в Холивуд". Тя има роля и в трилъра Ladyworld на Аманда Крамър.

Нели Гуцалска

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни