Marvel и Disney+ създават сериал за Ник Фюри


Ник Фюри, персонажът на Самюъл Л. Джаксън, е поредният персонаж от вселената на Marvel, който ще се сдобие със собствен сериал в стрийминг платформата Disney+. Няколко водещи медийни компании, сред които Variety, вече потвърдиха новината.

Любопитна подробност е, че това ще бъде първа водеща роля в сериал за кино ветерана Самюъл Л. Джаксън. Чернокожият актьор е познат на публиката най-вече със своите роли в киното, като той винаги е стоял настрана от сериалите и телевизията като цяло. Сега обаче той ще поеме и подобно предизвикателство.

В кино вселената на Marvel образът на Ник Фюри се появява за пръв път след финалните надписи на "Железния човек" от 2008 година. Впоследствие Фюри се превръща в постоянен участник във филмите на MCU, снимайки се в общо 11 от тях. В "Капитан Марвел" Самюъл Л. Джаксън дори бе дигитално подмладен, като филмът ни представи една по-млада версия на Ник Фюри. По-запалените фенове на Marvel знаят, че Джаксън направи и две кратки появявания като гост на сериала "Агентите на S.H.I.E.L.D" на ABC.

Ник Фюри
Самюъл Л. Джаксън в ролята на Ник Фюри

Все още няма ясни детайли относно бъдещия сериал за Ник Фюри, който ще бъде част от каталога на Disney+. Проектът все още се разработва, поради което ще трябва да почакаме, преди да научим подробности. На този етап обаче знаем, че Кайл Брадстрийт от хитовия "Г-н Робот" е привлечен като сценарист, а и като изпълнителен продуцент на бъдещия сериал.

Сериалът за Ник Фюри е поредният, който е обявен като част от каталога на новата стрийминг платформа Disney+. Феновете на Marvel предстои да видят сериали за Локи, Сокола и Зимния войник, Алената вещица и Вижън, Ястребовото око, Муун Найт и Мис Марвел. Анимационният What if... също е част от плановете на Marvel, що се отнася до сериалите на компанията. Повече за сериалите на Marvel можете да видите в тази статия.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни