Marvel потвърди за преговори с Киану Рийвс


От доста време насам чакаме да видим Киану Рийвс във филм за супергерои, но по една или друга причина, това така и не се случва. По всичко изглежда обаче, че Marvel отдавна правят опити да привлекат звездата от "Матрицата" и "Джон Уик" към своята кино вселена.

Президентът на Marvel Studios Кевин Файги потвърди, че оглавяваното от него студио редовно води преговори с Рийвс относно негово участие в някоя от продукциите. Вече се знае, че Киану е можел да участва в блокбъстъра от тази година "Капитан Марвел", но графикът му не го е позволило.

Кевин Файги даде интервю пред изданието ComicBook.com, споделяйки, че Marvel кани Киану Рийвс "за почти всеки филм, който те правят".

"Разговаряме с него за почти всеки един филм, който създаваме", приза Файги, добавяйки: "Не зная кога и дали той ще се присъедини към кино вселената на Marvel, но ние искаме да намерим правилния начин, по който да го направим."

Файги направи сравнение с друго голямо име в Холивуд - Джейк Джиленхол, който от дълго време е бил в плановете на Marvel. Едва сега обаче Джиленхол най-накрая се сдоби с роля. Той ще участва в предстоящия "Спайдър-мен: Далеч от дома", влизайки в ролята на Мистерио.

В последно време се говори, че Киану Рийвс все пак ще получи роля в един от следващите големи проекти на Marvel. Филмът ще се разказва за супергероите, наречени "Вечните". Участие в този проект вече са потвърдили имена като Анджелина Джоли, Ричард Мадън и Кумаил Нанджиани от сериала на HBO "Силициевата долина".

След известно затишие, Киану Рийвс определено успя да съживи кариерата си, благодарение на супер успешната екшън поредица "Джон Уик". Той ще озвучава и един от персонажите в "Играта на играчките" 4, а освен това участва и в една от най-чаканите видео игри в момента - Cyberpunk 2077. Дали пък сега не е време да го видим и във филмите на Marvel?

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни