Мария Бакалова позира пред W Magazine


Може би най-известната българка в момента Мария Бакалова се появи на страниците на популярното списание W Magazine. Звездата от "Борат" позира пред фотографа Юрген Телер, облечена в син анцуг на adidas и с токчета в червено - точно в стилистиката на ролята ѝ в сатиричната лента на Саша Барън Коен.

Скоро след като стана ясно, че Мария е първата българска актриса, номинирана за 'Златен глобус", медийният интерес към нея не стихва. Редакторът от W Magazine Лин Хиршберг пише: "Мария Бакалова не приела прослушването си за "Борат" толкова насериозно. Тя дори не била сигурна, че тази възможност е реална, а и не е знаела много за Саша Барън Коен до този момент. Поради това тя бързо си направила запис в същата вечер, в която завършила театралното училище в родната си България (НАТФИЗ, бел. ред.). Месец по-късно, тя вече е в Америка и се снима с Коен като дъщерята на Борат Тутар. Още преди излизането на филма, Бакалова вече е в медийните заглавия заради просволутата ѝ сцена в хотелска стая с Руди Джулиани. Скоро след това обаче тя получава признание за играта си. Различни организации на критиците вече ѝ връчиха награди, а сега тя е номинирана и за "Златен глобус". За специалния брой на W Magazine, Бакалова си спомня пристигането си в Оклахома, проучването на Джулиани и получаването на най-добрия съвет от Саша Барън Коен.

Пред W Magazine Мария споделя, че Оклахома Сити е първият град в Америка, който тя посещава. Спомня си, че при самото си пристигане там си мисли: "О, значи това е американската мечта?" А всички ѝ отговарят: "Честно казано, не". В този момент обаче българката си казва, че не трябва да пада духом. "Бъди позитивна. Всичко е красиво. Всичко ще бъде страхотно, дори в Оклахома Сити! Мисля, че дори там се почувствах щастлива", споделя Бакалова.

Снимка: W Magazine

Българската актриса споделя, че е имала идея кой е бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, свързвайки го с ролята му след атентатите на 11 септември 2001 г.

"Да, знаех кой е Руди Джулиани заради 11 септември. Но аз не съм американка и не съм наясно с американската политическа система. Като актриса обаче знаех, че за целия филм, за цялата продукция тази сцена бе много важна. Поради това дадох всичко от себе си, за да науча колкото е възможно повече за Руди Джулиани. Трябваше да се подготвя така, сякаш съм най-голямата му фенка!"

Мария Бакалова по време на сцената си с адвоката на Доналд Тръмп Руди Джулиани

Тя си спомня за съвета, който Саша Барън Коен ѝ е дал, за да се справи с нервността си.

"При всяка една сцена се чувствах нервна, защото Саша е наистина доказал себе си, играейки Борат. Той го прави почти откакто самата аз съм родена. Когато той бе с мен, това сякаш бе окей, защото знаех, че той ще спаси сцената. Когато обаче бях сама си казвах: "Исусе, как ще се случи това?" Саша обаче ми каза много пъти: "Използвай това, това ще те спаси. Просто пресъздай нервността си като част от играта си".

Попитана дали има любим филм, Мария отговаря: "Може би от шест години съм силно повлияна от датското кино - движението Dogme 95 на Ларс фон Триер и Томас Винтерберг. Филми като Breaking the Waves, Dancer in the Dark, The Idiots и Dogville.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни