Българската кино звезда Мария Бакалова ще се снима в трилъра "Електра" на Хала Матар, за която това ще бъде дебют в пълнометражен филм, съобщава Deadline.

В "Електра" българската ще си партнира с актьорите Дарил Уейн, Джак Фартинг и Абигайл Коуен. Съобщава се, че първите снимки на филма вече са стартирали на територията на Италия.

Обичайно режисьор на късометражни филми, Хала Матар прави своя дебют в киното. Историята проследява журналист, който пътува до италианската столица Рим, за да интервюира известен музикант. Пътуването до Вечния град обаче няма да се окаже толкова приятно, тъй като ще се стигне до предателство и дори убийство.

В ролята на журналиста влиза Дарил Уейн, докато известният музикант - Мило, ще бъде изигран от Джак Фартинг. Мария Бакалова ще влезе в ролята на Франческа - интимната приятелка на Мило.

Мария Бакалова
Мария Бакалова и Хала Матар (Joseph Sinclair/Oscar Murphy)

В случая Хала Матар е не само режисьор на "Електра", но и автор на сценария, рамо до рамо с Дарил Уейн и Пол Садо. Тя е родом от Бахрейн, но живее и твори в меката на филмовата индустрия Лос Анджелис.

Относно "Електра", Хала Матар заявява: "Развълнувана съм, че ще заснема първия си пълнометражен филм. И че това ще се случи в Италия - една от най-красивите страни в света. Екипът ми е съставен от невероятно талантливи хора".

Наскоро имахме възможността да гледаме Мария Бакалова в кино салоните, благодарение на участието ѝ в хоръра "Убийствена игра". Голямата новина около нея е, че преди няколко месеца тя се присъедини към семейството на Marvel, получавайки роля в предстоящия "Пазители на галактиката" 3. Стана ясно, че тя ще участва и в нов български филм - "Триумф", където е част и от продуцентския екип. Режисьори на филма ще бъдат Петър Вълчанов и Кристина Грозева, а в основата на историята ще бъде добре познатият случай с дупката в Царичина от началото на 90-те години. Тогава се правят разкопки в района на българското село, след като ясновидка "вижда" наличието на извънземен артефакт, заровен под земята.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар