Марго Роби влиза в "Карибски пирати"


Наскоро гледахме Марго Роби като Харли Куин в "Хищни птици", а сега изкусителната блондинка ще се хвърли към ново предизвикателство. Номинираната за "Оскар" актриса ще бъде сред главните действащи лица в един от следващите "Карибски пирати" - франчайз, който свързваме най-вече с участието на Джони Деп в главната роля.

Тоест, ще имаме ли нещо като женска версия на просволутия капитан Джак Спароу? Всъщност на този етап нямаме почти никаква информация относно ролята на Роби.

Това, което със сигурност знаем, е че сценарист на следващия "Карибски пирати" ще бъде Кристина Ходсън. Любопитното е, че Ходсън бе сценарист и на "Хищни птици" на DC, където видяхме Роби в ролята на Харли Куин. Също така подочуваме, че въпросният филм ще бъде изграден почти само от жени в главните роли, което ще ни донесе един несравнимо "женски" вариант на "Карибски пирати". Определено звучи интересно.

Съобщава се, че филмът няма да има нищо общо с предстоящия римейк на оригиналния "Карибски пирати", който разработва създателят на "Чернобил" Крейг Мейзин. Част от проекта е и популярният сценарист Тед Елиът. Въпросният филм с Марго Роби ще разкаже една изцяло нова история от вселената, която вече познаваме с множеството излезли ленти до момента.

Франчайзът "Карибски пирати" дебютира през 2003 година, когато за първи път имахме възможността да видим Джони Деп като ексцентричния пират Джак Спароу. Деп е участвал във всички филми от поредицата до този момент, като последният е от 2017 година.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни