Дънките за пълни жени, както и за всички други жени и мъже, са в основата на всеки гардероб, независимо на каква възраст е човекът. Но някои жени подхождат лекомислено към избора на дънки, като казват: „Какво има да се избира, това са просто дънки! Обличаш ги и си супер!". Е, не е точно така, особено ако става дума за дънки големи размери. Междувременно, правилно подбраните дънки действат магически върху фигурата, скриват прекомерните издутини и удължават визуално краката. Не бъдете мързеливи - търсете и пробвайте пак и пак, докато не намерите идеалния чифт за вас. Той със сигурност съществува!

Избягвайте дънки с ниска талия, нестандартна дължина, големи джобове и каквито и да било други асиметрични детайли.

Прекалено тесните дънки също са рисков избор за пълничката жена- те правят извитите бедра още по-пълни. Имате нужда от класически дънки с нормално прилягане на талията, права кройка или разширени надолу и достатъчно дълги, за да покрият петата. Изборът на дънки големи размери е наистина голям, така че не се притеснявайте – ще успеете да си намерите подходящия модел.

Модни съвети при избор на макси дънки

Препоръчваме ви да търсите „вашите“ дънки в онлайн магазин - вероятността да намерите подходящ чифт е много голям, защото се предлагат много и разнообразни модели. Не се притеснявайте, че не може да пробвате, а и това всъщност не е точно така. Когато получи поръчката, всеки уважаващ себе си търговец ще ви даде възможност за тест и преглед, преди да заплатите пратката.

За да изглеждате добре в дънки големи размери, много е важно с какво ще ги комбинирате. Въпреки че дънки и маратонки изглежда като класика, при по-пълните жени тази комбинация не е съвсем препоръчителна. Заложете на обувки, които не са с напълно равна подметка – така със сигурност ще изглеждате по-добре. Ако все пак държите на маратонките – потърсете такива с платформа, а не с равна подметка. Комбинирайте своите макси дънки с топове, тениски и туники от гардероба си и изберете подходящи цветове.

Плетените топове и туники са друг задължителен елемент от гардероба на пълните жени. Комбинират се чудесно с макси дънки. Те са функционални и с правилния избор могат да представят вашата фигура в благоприятна светлина. Избягвайте прекалено тънките тениски, трикотажните изделия и прекалено прилепналите топове – те ще подчертаят детайлите на телосложението, които са най-привлекателни и ще прикрият недостатъците. Също така, бъдете внимателни с разкроените модели – едва ли ще изглеждате достатъчно добре с тях. Изберете топове и туники в богати цветове, със свободно прилягане, 3/4 ръкави или къси ръкави с отворено деколте. Асиметричният подгъв на свободна туника е стилен отговор на въпроса " как да се облича пълничка жена ", а комбинирана с подходящите макси дънки ще сте просто върха.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар