Мечтаният финал на Мейзи Уилямс


Много фенове на "Игра на тронове" ще се съгласят с нас, че финалът на иначе епичното шоу на HBO бе разочароващ. Вместо да получим един грандиозен финален сезон на сериала, получихме по-скоро претупана продукция и не особено голямо внимание към детайла. Да - битката в трети епизод бе грандиозна, а изпепеляването на Кралски чертог също бе вълнуващо, но силата на "Игра на тронове" винаги са били сюжетните линии и силният сценарий. А в осми сезон те сякаш не бяха на нужното ниво.

Една от големите звезди на осми сезон бе Аря Старк. Тя използва уменията си да убива във възможно най-правилния момент, посичайки Краля на нощта и спасявайки Вестерос от армията на мъртвите.


Мнозина мислеха, че именно Аря ще бъде и човекът, който ще убие Церсей Ланистър в края на сериала. В крайна сметка, Церсей винаги е била начело в нейния списък. Е, сценаристите решиха друго, като в крайна сметка Церсей загина под рушащата се Червена цитадела, застинала в прегръдките на брат си Джайм.

Аря Старк
Аря Старк бе един от най-важните персонажи в последния сезон на "Игра на тронове"

Това разочарова много хора, тъй като мнозина искаха да видят именно Аря в ролята на екзекутор на Церсей. В това число влиза и самата Мейзи Уилямс, играеща Аря Старк в шоуто. Тя призна в интервю пред Entertainment Weekly, че също се е надявала нейната героиня да отнеме живота на Церсей.

"Исках Аря да убие Церсей, дори и това да означава, че тя същ ще загине", заяви Мейзи Уилямс, добавяйки: "Докато четях сценария и стигнах до момента, в който тя е с Джайм, очаквах Джайм да свали маската си и под нея да се окаже Аря. А след това и двете да умрат. Мисля, че именно към това се стремеше Аря."

Иначе програмният директор на HBO Кейси Блойс потвърди, че за съжаление няма шанс да видим спиноф на "Игра на тронове", посветен на приключенията на Аря. Както вече знаете, в последния епизод на сериала тя тръгна на приключение, искайки да изследва какво има на запад от Вестерос. Много фенове пожелаха да проследят нейните открития, но от HBO твърдо заявиха, че няма шанс да видим подобно шоу в бъдеще.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни