Майката на Деми Ловато проговори за първи път след свръхдозата ѝ


Поп звездата Деми Ловато продължава да се възстановява след свръхдозата, която за малко не отне живота ѝ по-рано през годината.

Майката на певицата Диана де ла Гарса за първи път проговори за случилото се с нейната дъщеря. Тя призна, че случилото се през юли я е разтърсило из основи.


След като напусна болницата, Деми Ловато постъпи в рехабилитационна клиника, за да продължи битката си със зависимостите.

"Буквално започвам да треперя, щом се сетя за случилото се онзи ден", заяви Диана де ла Гарса пред Newsmax, продължавайки: "Гледах телефона си, когато всички тези съобщения започнаха да пристигат. Съобщение след съобщение. Помислих си - какво се случва?"

"Тези съобщения казваха - "Току-що чух новините, съжалявам толкова много, моля се за семейството ти, моля се за Деми." Бях шокирана. Помислих си - какво се случва? Тогава някой каза - "току-що го видях в TMZ, съжалявам толкова много. Моля те, кажи ми, че не е вярно." Тогава сърцето ми сякаш спря."

 

View this post on Instagram

 

Exciting things coming soon....

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Интервюто бе дадено с позволението на Деми Ловато, а нейната майка продължи:

"Не знаех дори какво да гледам. Помислих си - "окей, ще отворя TMZ в Twitter и ще видя какво казват." Още преди да успея да го сторя, получих телефонно обаждане от асистентката на Деми - Келси."

"Вдигнах телефона и усетих, че Келси говори несвързано, сякаш очевидно се е случило нещо ужасно. Тогава тя каза - "трябва да ти кажа какво се случва. Рано или късно, ще го чуеш по новините."

"Тогава я спрях и казах - "Келси, просто ми кажи какво се случва." Думите, които дойдоха от устата ѝ, са толкова трудни за един родител. Тя каза, че Деми е взела свръхдоза."

"Когато пристигнах, просто слязох от колата и се втурнах към спешното отделение, за да бъда до нея. Тя не изглеждаше никак добре. Беше в наистина лошо състояние."

"Казах ѝ - "Деми, тук съм, обичам те." В този момент тя ми отвърна - "аз също те обичам." От този момент нататък, нито за миг не съм си позволила да мисля, че нещата няма да се оправят."

 

View this post on Instagram

 

Happy 4th!! 😉🇺🇸❤️💙

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

По всичко изглежда, че поп звездата вече е на път към възстановяване.

"Мога да кажа, че днес Деми се справя повече от добре. Тя е щастлива и здрава. Работи върху своята трезвеност и получава помощта, от която се нуждае. Това ме окуражава относно бъдещето ѝ и бъдещето на нашето семейство."

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни