Милена е само на 5 години, а нейната майка има нужда от помощ, за да продължи да се грижи за нея. Липсата на финансова възможност за провеждането на няколко изследвания и последващо лечение за младата майка заплашва семейството с всеки изминал ден.

Дора Орашъкова от карловското село Столетово има нужда от финансова подкрепа, за да се подложи на няколко медицински изследвания, сред които ядрено-магнитен резонанс и изследване на различни хормони, които не се поемат от Здравната каса. Провеждането им е наложително, тъй като благодарение на тях ще ѝ бъде назначено адекватно лечение, което да доведе до нейното пълно или частично оздравяване.

Според последното направено изследване, Дора страда от неуточнена болест на хипофизата и невралгия на троичния нерв. Резултатът от проведено рентгенологично изследване "визуализира значително задебеляване на обвивките на двата очни нерва". Заболяването засяга зрението и костния мозък, вследствие на което тя получава гърчове и прилошавания. Състоянието на Дора се влошава с всеки изминал ден – главоболие, повишаване на кръвното налягане, замъглено зрение и редица други придружаващи симптоми. Влошеното ѝ здравословно състояние ограничава физическите ѝ възможности да се грижи пълноценно за своята малка дъщеря.

Към момента от целевата сума 1600 лв. е събрана около 1/3 част.  Дора има нужда от тази помощ, за да оздравее и отгледа своята дъщеря!

Всеки, който има възможността и доброто желание, може да направи сигурно дарение в платформата HelpKarma, където стартира дарителската кампания „В помощ на лечението за Дора“. Дарения се правят изцяло онлайн посредством банкова карта, PayPal или банков превод. Осъзнавайки недоверието, което изпитват редица даряващи в тези несигурни времена, HelpKarma гарантира пълна прозрачност. Всеки посетител има свободен достъп до онлайн кампанията, където може да следи постъпилите дарения в актуално време, включително и да се информира за движението на събраните средства.

Автор

Литературата и книгите са моят безценен източник на вдъхновение, а писането е моята страст. Поради тази причина избрах пътя на журналистиката. Споделям всичко, което ме заинтригува в живота около мен. Но безспорно книгите и литературата са темите, от които се вълнувам най-много.

Напишете коментар