Българският дизайнер Кико Костадинов ще изпълнява ролята на криейтив директор на бранда Mackintosh за неговата нова дизайнерска линия, наименувана Mackintosh 0001.

Кико Костадинов пусна свой собствен лейбъл в началото на 2016 година, като българинът светкавично получи страхотни отзиви за утилитарния си подход към модата, припомня Hypebeast.

"Кико притежава умението да събере своите собствени модерни виждания с луксозните традиции на Mackintosh. Бяхме привлечени от неговата работа заради иновативния му модел на работа и гледаме с нетърпение към новата съвременна посока, към която той ще тласне нашия бранд", споделя глобалният комерсиален директор на Mackintosh Андреа Аустони.

Според него, талантливият български дизайнер "ще тласне предимствата на Mackintosh към нови и по-модерни области на модата и дрехите".

Работата си с Mackintosh Кико Костадинов ще покаже по време на Парижката седмица на модата на 21 януари.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар