Вълната от предстоящия Свети Валентин помете и нас, но вместо да мислим само за рози и сърца, търсим алтернативни начини да прекараме празника. Вчера ви представихме нашите идеи за 14 февруари - с „ Любов към изкуството“,. Тях облякохме в елегантни предложения от Fashion Days. Днес продължаваме с алтернативните предложения и се отправяме към три столични заведения, в които да споделим както любовта към половинката си, така и любовта към храната.

Ако има нещо, с което дамите не биха сбъркали, това е елегантна рокля. С премерен акцент роклята е решение, което е изключително подходящо за вечеря в изискан ресторант. А тъй като цветът на Свети Валентин носи червени багри, може да бъдете и по-смели и да заложите на по-ярък цвят. Червено?


Edo Sushi & Teppanyaki

Обожаваме суши, особено в комбинация с бяло вино, розе или пък защо не и с чаша саке. От заведението са се подготвили сериозно за предстоящия празник и предлагат 5-степенно меню за всички, които решат да прекарат 14 февруари при тях. Сред предложенията откриваме не само страхотни видове суши, но и интересна салата с пъдпъдъчи яйца, пушена сьомга, даши и други, основно ястие с любимия ни сос Терияки, както и десерт, включващ сусамов сладолед. Ако искате да прекарате Свети Валентин в Edo Sushi & Teppanyaki, трябва да направите предварителна резервация.

Не забравяйте да вземете със себе си най-важното за празника – обувките. Към червената рокля бихме добавили златистите обувки. Комбинирането на един цвят с различните му нюанси стои свежо. За това към синята рокля добавяме тези обувки.


С този
клъч няма да сбъркате в нито една от визиите.


Ако не сте големи почитатели на суши, може да заложите на нещо друго. По този повод ви представяме

Made In Blue

Когато се свързахме с това приказно заведение в центъра на София, за да ги попитаме дали ще работят на Свети Валентин, те ни посрещнаха с вкусна храна, уютен интериор и добро обслужване. Какво повече му трябва на човек за един прекрасен празник? Интериорът в Made In Blue е наистина вълшебен, същото можем да кажем и за менюто им. Как ви звучи например лазаня с грах, босилек и маскарпоне? Или пък зимни салати с кейл, райска ябълка, мариновано сирене, червени боровинки и орехи? Резервирайте маса предварително, за да се насладите максимално на празника…

... Заедно с вашата половинка,на която препоръчваме черните дънки, те винаги стоят стилно, особено с нещо по-смело като червения цвят? И нестандартни обувки. И както знаете, стилът на мъжете се познава по две неща - часовника и портфейла.


Smuggler's Diner

Влюбени сме в бургерите, които предлагат нашите приятели от Smuggler's Diner. Ако искате един алтернативен празник, това е вашето място. CheeseSteak Burger с телешко контрафиле, зелени и червени чушки, сотиран лук, чедър, проволоне и балсамико майонеза ни звучи изключително апетитно, а за любителите на горещите вкусове има Мексикански бургер с телешко месо с червен пипер, чедър, чътни с домат и чушка, авокадо, чушки халапеньо. Не на последно място: атмосферата в заведението е наистина страхотна. И тук ви препоръчваме да предвидите резервация, за да бъдете сигурни, че нищо няма да наруши празника ви.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар