И днес продължаваме с идеите за едно по-различно и вдъхновяващо преживяване на 14 февруари. Вече ви показахме как изглежда в нашите очи любовта и изкуството, също така ви заведохме в любимите си кулинарни точки в сърцето на града. Сега обаче е време да отпразнуваме Деня на влюбените и през нощта, а именно на някое горещо столично парти.

В търсене на най-добрата визия, този път с Fashion Days ви предлагаме  комбинация между секси, дива и алтернативна такава.

Залагаме на класическото черно под формата на панталон, клин или дънки.


Към тях може да добавите бронз от
жакард или синия акцент от сапфир.


На което и да се спрете, то едно е ясно- в Терминал 1 няма да ви е скучно!

Група Остава в Терминал 1

Остава са страхотни, обожаваме да ги слушаме и вече толкова много години песните им са на първи места в плейлистите ни. Билетите са почти изчерпани, така че ви съветваме да побързате, ако искате да отпразнувате 14 февруари под звуците на тяхната музика.

И тъй като парти без музика и танци няма, хубаво е да сте обути не само в нещо стилно, но и удобно. Може да е висок ток, секси на платформа или равни, но ефектни обувки.


Комбинирайте ги с
коралова раница  и стилен часовник.


И се отправете смело към …

The Shure-Mure Sessions with Her в Sofia Live Club

COMMA Group излизат на сцената на клуба със своя проект – The Shure-Mure Sessions. Заедно с тях главни действащи лица ще бъдат музикантите от френската банда Her, които идват за първи път в България. Те избират името си не само заради универсалните теми, които обхващат – любов и еротика, и от които се вдъхновяват, но и заради излъчващата се от него сила и чувственост. HER представляват всички жени, които са ги вдъхновили...

За да успее мъжката аудитория  да вдъхнови своята нежна половинка, ѝ предлагаме два модела на Jack&Jones, с които няма да сгреши – тъмни дънки или светъл панталон.


И на двата модела бялото би стояло перфектно. А като за клуб и танци какво по-подходящо от бялата
тениска с интересни щампи и стилно палто.


Добавяме към тях подходящи
обувки или разчупени боти, както и точните аксесоари- коланът и часовникът.


И внимавайте да не закъснеете за….

Shame Valentine Party в Carrusel Club

В нощта на сърцата и любовните обяснения The Shame Crew предлага една огромна доза страст и хитове с добре познат рефрен. Кой няма поне една засрамваща история от нощта на 14 февруари? Кой не е искал да изпее поне една срамна песен пред човека, в когото е влюбен?  Кой не е поръчвал още един шот на бара след любовно разочарование? Това остава в миналото… време е за Shame Party.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар