Вече сме говорили по тази тема и сме го заявявали съвсем открито - обожаваме Лана Дел Рей. Намираме я за истински специален артист, който е способен да превърне дори меланхолията в нещо стряскащо красиво.

Поради това с огромно нетърпение очаквахме новото видео на 31-годишната американка към парчето "Love", което вероятно ще влезе в следващия студиен албум на певицата. През 2015 година тя издаде чудесния Honeymoon, а кой знае - може би съвсем скоро ще ни зарадва и с нов дългосвирещ проект. Според последни информации, петият студиен албум на Лана Дел Рей трябва да се появи на бял свят до края на тази година.

Видеото към "Love" определено заслужава да се види. В него ангелският и мистичен глас на Лана ни съпътства по време на красив воаяж из Космоса, по време на който група млади хора откриват любовта. В най-чистите й форми.

"Направих първите си четири албума за мен, но следващият ще бъде за феновете ми. И за посоката, в която, надявам се, всички вървим", споделя прелестната Лана по повод следващия си проект.

Но стига приказки, време е да видите видеото към "Love" на Лана Дел Рей. Няма да останете разочаровани!

 

Лана Дел Рей дебютира на голямата сцена през 2010 година, когато тя плени меломаните със своя дебютен студиен албум, носещ собственото й име.

През 2012 година тя издаде втория си албум - Born to Die, който бе последван от Ultraviolence (2014) и Honeymoon (2015). Музиката й често се определя като "Hollywood sadcore", като в нея могат да бъдат открити различни исторически препратки към поп културата, най-вече към т.нар. "Americana" от 50-те и 60-те години на миналия век.

В едно от интервютата си пред списание Rolling Stone, Лана Дел Рей потвърждава, че е истински влюбена именно в този период от историята на човечеството. "Дори и да не съм родена през 50-те години, непрекъснато се чувствам така, сякаш съм живяла по това време".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар