В месеца на любовта Benetton търси хора с добри сърца, които да дарят топлина и внимание на нуждаещите се. За тях брандът организира мащабна дарителска  кампания "Love for Humans", като приканва своите клиенти да участват, дарявайки своя дамска, мъжка или детска дреха Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари във всички магазини на Benetton в София, Mall Plovdiv, Burgas Plaza и Mall Galleria Бургас. Партньор в дарителската кампания е благотворителната организация Holiday Heroes, която ще изпрати събраните дрехи към социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания.

По време на кампанията дарителите участват в томбола за над 100 награди и Голямата награда на Benetton – ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв.  Срещу всяка дарена дреха  дарителите получават талон за участие в томболата, като така се увеличава техният шанс за печалба. Печелившите ще бъде изтеглени на 16 февруари в 11:00 ч в магазин Benetton –Mall of Sofia и ще бъдат обявени на Facebook  страницата - Benetton Sofia, Bulgaria fan page и Facebook страницата на Holiday Heroes.

В периода 1-14 февруари, с всяка покупка, направена с талон "Love for Humans", Benetton дарява 1 лев за каузата на Holiday Heroes.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар