Love B:eat Fest: фестивал с любов и за любов

С наближаването на есента фестивалният живот в София традиционно се раздвижва, а на хоризонта в началото на септември се задава и първото издание на фестивала LOVE B:EAT FEST, посветен на любовта към музиката, градската култура, уличната храна и живота. И на всички, които ги обичат.

LOVE B:EAT FEST е най-новото попълнение във фестивалния календар на столицата. Дебютното издание на фестивала за музика, градска култура и улична храна акостира за първа година в зоната зад стадион „Юнак“ в Борисовата градина за три фестивални дни. Датите са 3-ти, 4-ти и 5-ти септември, а входът е свободен.

Във времена, в които все повече се нуждаем от положителни мисли и емоции, срещи и музика на живо, LOVE B:EAT FEST обещава още една глътка свежест, която сме готови да приемем, въпреки силното фестивално лято. Идеята на организаторите е да създадат събитие, което да приобщава и да се превърне в ежегоден фестивал с разнообразна програма, в която всеки да намира по нещо за себе си.

Затова и за първото издание на LOVE B:EAT FEST освен умело подбрани български творци, автори и дизайнери, които ще представят работите си пред градската публика в творчески базар, организаторите са прибавили креативна работилница на българската художничка Карина Узунова, пърформанси от артистите на академията Нов цирк, развлекателни игри за деца с фокус върху „Игрите на 90-те” – формат, възраждащ любими игри от детството и предлагащ забавление за малки и големи извън мрежата, както и детски работилници и спортно-развлекателни активности за деца, организирани от Anika Events.

Това е част от програмата, с което се повдига завесата на най-новия градски фестивал на открито. Към това събитието обещава още графити уъркшоп с едни от майсторите на графити у нас – Емануил Сергиев-Kainone и колектива OSM Clan. Няма да липсва и разнообразна улична храна, гарантирана от кулинарните номади, позиционирани в пространството на B:EAT, както и плажен бар с летни коктейли за всички, които жадуват за още малко лято.

И в трите дни ще звучи качествена музикална селекция от някои от по-интересните и актуални имена на независимата музикална сцена, сред които Ивайло Минчев-Funktool, Алекс Стоянов, Keynote, Keenan Blokboy, DJ Brigx и Eo Eintu, който пък гостува от Франция и др. Те ще отведат публиката на необикновено пътуване през разнообразни стилове и усещания – от органичен синт фънк, спейс диско, мелодичен дръм енд бейс, хипер поп, тропическо буги до ранен хаус и електроника – умело съчетаните музикални стилове на LOVE B:EAT FEST ще създадат атмосфера, обединяваща усещането за уют и парти в едно.

LOVE B:EAT FEST се настанява на 3-ти, 4-ти и 5-ти септември в пространството зад стадион „Юнак“ и кани всички да отпразнуват това, което е вечно и няма да ни раздели – любовта. Входът и за трите фестивални дни е свободен. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Подробности за фестивала и случващото се под неговата шапка можете да следите във Фейсбук.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни