Тази есен дрогерии Lilly изненадват своите клиентки с нова козметична линия – цветове, контрасти и блясък от декоративна козметика LLUMS. Загадъчни и неустоими, в баланс с вътрешното ни Аз и усещането за добър вкус.

Жените обичат красотата. Ние също.

LLUMS представя цветовете на лаковете и гримовете, съобразени с официалните препоръчани от световните дизайнери цветове за тази есен - Истинска стомана (True steel), Вечно зелено (Evergreen), Испанско вино (Spanish wine) и Златен Кедър (Cedar gold).

Гримовете и тенденциите за сезон есен/зима 2016 бяха представени от Аделина Цанева – make up артист с над 15 години опит, носител на  първа награда в категория „Вечерен грим“ на 8-ми Международен фестивал на „Прическата и красотата“. Аделина Цанева е номинирана тази година за гримьор на годината.

Козметичната линия беше представена на официален коктейл вчера в столичния клуб Culture Beat.  По време на представянето бяха демонстрирани есенни визии и различни комбинации подходящи за всеки – без значение от цвят на косата, подтон на кожата и облекло. На събитието бяха представени най-новите тенденции в грима.

Перфектни за сезона.

Такива, каквито сме.

Красивият грим трябва да бъде допълнен от подходящ тоалет и аксесоари. Затова LLUMS представи своите предложения за есенен микиаж, съчетан с аксесоари на модния бранд "На изчезване" (Upon Extincion), дело на младите български дизайнери Петя Балева и Виктория Динева.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар