Living the dream: Да станеш модел на 60


Когато човек достигне определена възраст, той вероятно започва да мисли, че мечтите, които е имал от толкова дълго време, вече няма как да се сбъднат. Че времето ги е погълнало безвъзвратно, а всичко, което остава, са желанията и копнежите. Но дали наистина е така?

Ако питате 60-годишния Филип Дюма, никога и за нищо не е твърде късно. На 60 той успява да сбъдне дългогодишната си мечта да стане модел, защото по-късно винаги е по-добре от никога.

Филип Дюма живее във френската столица Париж, като още през своята младост той мечтае да стане част от блясъка на модната индустрия. Животът обаче го тласка в различна посока. Филип започва да се занимава с реклама, като навлиза и във филмовия бизнес. "Завършил съм право, но никога не съм практикувал", разкрива самият той.

dumphil13

Мечтата на Филип Дюма се превръща в реалност, когато той публикува своя снимка в Reddit, задавайки и следния въпрос: "Пенсиониран, но не и аут. Правя последен опит да сбъдна мечтата си да бъда модел. Имам ли го в себе си"?

Отговорите в Reddit следват един след друг, като повечето от тях са кратки и ясни - "да"! Седем месеца след този пост, Филип поема с бързи темпове към сбъдване на мечтата си. Той успява да подпише договор с шест различни агенции и вече има сериозен брой рекламни кампании зад гърба си. Младите модели пък не спират да му отправят комплименти за страхотната му сива брада и татуировките по тялото му.

dumphil12

"За моя голяма изненада, през повечето време получавам комплименти, а някои дори искат да си направят селфи с мен. Най-накрая съм на мнение, че да остарееш не винаги е толкова лошо нещо", споделя още Филип.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни