Днес е денят на влюбените Св. Валентин. Вероятно вече сте свикнали, че навсякъде около вас ще се мяркат големи червени сърца, ще се поднасят букети, заведенията ще бъдат пълни с влюбени двойки, а в социалните мрежи ще се говори непрекъснато за това, как всъщност за подобни празници не бива да се говори особено.

Нямаме представа дали сте влюбени, или не, но ако все още не сте намерили половинката си, сърдечно ви пожелаваме да го сторите. Животът не си струва без любов, а светът е по-хубаво място, когато хората вървят по двама.

Оказа се, че една от най-популярните жени на планетата Ким Кардашиян не само знае какво е да си влюбен, но и познава мъката на разбитото сърце. Макар и сега животът на Ким да изглежда перфектен, имайки предвид щастливия й брак с Кание Уест, г-жа Кардашиян-Уест сподели своя плейлист за "самотни сърца". Или иначе казано - подбрани от нея парчета, подходящи за слушане в онези неприятни моменти, когато любовната мъка убива желанието за живот.

"Ако някога сте страдали от разбито сърце, значи знаете колко много боли!" С тези думи бяха посрещнати потребителите на собственото приложение на Кардашиян - Kimoji. Към тях бе прибавен и плейлист с музикални парчета, съставен от самата нея.

Плейлистът на Ким в Spotify включва парчета на The Fugees, No Doubt, Ariana Grande, *NSYNC, Адел, Сам Смит, Coldplay и други. Предлагаме ви да го чуете:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар