Victoria's Secret знаят как да ни забавляват, а докато очакваме провеждането на грандиозното шоу на бранда в началото на следващата седмица, не е като да няма и върху какво да се позабавляваме.

Няколко от прекрасните ангели на Victoria's Secret ни зарадваха с очарователно lip sync видео, осъществено върху парчето "24K Magic" на Бруно Марс.

Адриана Лима, Лаис Рибейро, Ясмин Тукс, Елза Хоск, Роми Страйд, Тейлър Хил и Стела Максуел са главните действащи лица във видеото, което е гледано вече почти 300 000 пъти в YouTube.

Както и може да се очаква, супермоделите носят асортименти от бельото на Victoria's Secret, както и дрехи от спортната линия на бранда - Victoria Sport.

Самият Бруно Марс пък ще изпълнява на живо по време на шоуто на 5 декември, а междувременно вижте и lip sync видеото на моделите върху едно от неговите парчета:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар