Лионел Меси блести в тийзър на PES 2022


Суперзвездата на Барселона Лионел Меси блести в кратко тийзър видео на PES 2022 - едно по-специално издание на известния футболен симулатор, което очакваме през следващата 2021 година.

Но защо Konami прескачат предстоящата PES 2021, за да стартират рекламната кампания на PES 2022? Японският разработчик взе решение да фокусира усилията си изцяло върху PES 2022, който ще използва Unreal Engine и се очаква да демонстрира невиждан досега за феновете на поредицата реализъм. Освен това, Konami обещават още по-реалистични анимации и модели на футболистите, подобрена физика на играта и фотореалистични визуални елементи. Амбицията на Konami за върхово представяне на PES 22 идва в момент, в който вече очакваме следващата генерация конзоли на Sony и Microsoft.


Вижте и въпросния тийзър на PES 22, който загатва какво бихме могли да очакваме от next gen футболния симулатор на Konami:

 

А какви тогава са плановете на Konami относно следващата Pro Evolution Soccer 2021? Не особено мащабни, трябва да кажем. Фокусирайки се върху PES 22, японците ще ни представят единствено регуларен сезонен ъпдейт при PES 21. С други думи, не очаквайте нищо кой знае колко различно от настоящата версия на футболния симулатор.

В изявление до геймърската общност, Konami споделят: "Индустрията стои на прага на една нова и вълнуваща генерация конзоли. Вярваме, че сега е перфектното време, за да споделим някои от нашите планове относно бъдещето на PES."

"Развълнувани сме да обявим, че работим усилено върху заглавие от следващата генерация, което напълно ще олицетворява нашата основна концепция, че "игрището е наше".

"Това заглавие се разработва с подобрен енджин и ще ни позволи да ви удивим със зашеметяващи подобрения във всички аспекти на играта."

PES Меси
Konami обещават изключителни подобрения, които ще видим в PES от следващата генерация

За феновете на PES вероятно ще бъде разочароващо, че практически няма да получат нова игра през настоящата година. Определено обаче те имат и достатъчно поводи да се вълнуват за онова, което ще видим през следващата 2021 година.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни