"Цар Лъв" с нов изумителен трейлър (ВИДЕО)

Да бъдеш крал не е само въпрос на потекло. Това е призвание. Новият трейлър на вдъхновената от Шекспировия „Хамлет” продукция разкрива именно тежестта на царската корона като отговорност и съдба, и повдига още повече завесата към мащаба и впечатляващата атмосфера на филма. Цар Лъв носи универсални послания, провокира неизбежен сантимент и вдъхва нов живот на един добре познат сюжет. Този юли изгубеният цар най-сетне ще намери пътя.


Новите кадри от Цар Лъв представят на зрителите необятната африканска савана, приютила царството на животните в момент, в който кръговратът на живота се случва в хармония и справедливост. Раждането на малкия Симба, наследник на великия цар Муфаса, е повод за радост и почит от всички обитатели, но не и за злия брат на Муфаса – Скар. Плановете му за владение на Лъвската скала са провалени и е време една история за лоялност, съперничество и власт да бъде разказана искрено и гръмко, така че цялата савана да я чуе.

На фона на изключително драматичните събития и зрелищни сцени, дело на най-иновативните визуални технологии, зрителите ще видят за първи път и двама от най-емблематичните герои от Цар Лъв – сладурите Тимон и Пумба. Те са не просто най-верните приятели на Симба и негово вдъхновение с неостаряващото „хакуна матата“ кредо, но и един от най-ярките филмови тандеми в историята. С неотлъчната си подкрепа те му помагат да върви по  пътя към неговото съзряване, за да може да приеме съдбата си на цар и обединител. Време е битката да започне и единственият цар да заеме мястото, което му принадлежи по право.

 

Режисьор и сценарист на Цар Лъв е създателят на феномена от  2016 г. Книга за джунглата Джон Фавро, който е и част от продуцентския екип заедно с Джефри Силвър и Карън Джилкрист.

Нека заедно станем свидетели на най-грандиозната история, случила се някога по лъвските земи. Цар Лъв завладява кината на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни