Бионсе продължава да промотира с пълни сили своя шести студиен албум Lemonade, като специално за най-големите си фенове, R&B кралицата пусна и специален "лимонаден" мърчъндайз.

Lemonade е вторият визуален албум на Бионсе,  а визуален албум ще рече, че всяко едно парчетата в него ще се сдобие и със собствено видео. Излизането на Lemonade бе съпътствано и от едночасов филм, излъчен в ефира на HBO. Албумът дебютира под №1 в класацията на Billboard и продаде 485 000 копия в своята първа седмица. Участие в Lemonade взимат още артисти като Джеймс Блейк, Кендрик Ламар, The Weeknd и Джак Уайт.

Мърчъндайзът на Lemonade пък включва различни артикули като блузи, тишърти, шапки, чанти, че дори и кейсове за вашия смартфон. В случай че желаете да се сдобиете с някой от артикулите, то можете да направите поръчка в онлайн магазина на Бионсе.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар