Продължава да следим всяка стъпка на прелестната Лили-Роуз Деп. В последната си фотосесия, заснета за V Magazine, щерката на Джони Деп и Ванеса Паради остана без дрехи за корицата на изданието.

19-годишната Лили-Роуз, която вече можем да наречем професионален модел, бе избрана за корица на зимното издание на V Magazine. Лили-Роуз позира пред фотографа и нейн добър приятел Люк Гилфорд, закривайки бюста си с ръце на фона на кристално чистата вода зад нея.

Любопитното е, че автор на интервюто е актрисата Кристен Стюърт. Пред нея Лили-Роуз споделя: "Люк е наистина добър мой приятел и това е така от години. Хубаво е да мога да работя с хора като него. Както и да правя това интервю с теб - човек, когото познавам", обърна се тя към Кристен Стюърт, допълвайки: "Люк ме познава много добре. Снимала съм и преди с него, когато сме били само двамата."

Лили-Роуз Деп обаче не бе сама на снимачната площадка. В друг от направените кадри, тя позира заедно с актрисата-ветеран Памела Андерсън. Двете са долепили гърбовете си един до друг, а Пам гледа страстно по посока на обектива.

Звездата от "Спасители на плажа" засипа Лили-Роуз с комплименти, наричайки я "красив дух". Тя допълва: "Лили е много наясно със своята уникалност и красота. Тя е невинна, но е много наясно."

Днес Лили-Роуз Деп е лице на бранда Chanel, а пътят ѝ в модата я срещна с личности от калибъра на Карл Лагерфелд.

"Направих първата си кампания за Chanel, когато бях на 15 години, което беше наистина лудо", спомня си тя, продължавайки: "Помня, когато ми казаха, че това ще се случи. Мислех, че сънувам. Бях само на 15 години и бях много развълнувана. Не можех да повярвам, че те са ме пожелали."

"Карл и аз всъщност се срещнахме за първи път, когато бях на 8. Тогава бях с майка си. Той е много мил. Трудно е да откриеш някого, който е подобна икона по толкова различни начини, но същевременно е истински мил и вежлив", добавя тя.

Лили-Роуз призна, че с Карл Лагерфелд си имат сладък ритуал. "Изпращаме си един на друг снимки на котките ни", посочи тя.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар