След като вече получихме възможността да чуем парчето "Heathens" на twenty one pilots от саундтрака на "Самоубийствен отряд", вече можем да се насладим и на "Sucker for Pain" - друг от траковете, които ще озвучат очакваната с огромен интерес лента на режисьора Дейвид Ейър.

Зад него стоят популярни артисти като Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Ty Dolla $ign, Logic и X Ambassadors. Самите те пък са облечени в костюми, сякаш във всеки един момент ще се включат във филма и ще се присъединят към злодеите в него.

Определено прави впечатление, че музиката е силен инструмент в маркетинговата концепция на продуцентите на "Самоубийствен отряд", което ни връща и към едни отминали времена, когато саундтракът на даден филм представляваше силен способ за неговия цялостен успех и популяризация.

За сериозното отношение на продуцентите към саундтрака на лентата говори и фактът, че изпълнителите, стоящи зад "Sucker for Pain", дори получиха собствени портрети, стилизирани спрямо лентата:

Suicide-Squad-Sucker-For-Pain-artwork

Както "Heathens", така и "Sucker for Pain" включва кадри от самия филм, сред които образите на Джокера (Джаред Лето) и Харли Куин (Марго Роби). Подобно на предишното видео, действието в "Sucker for Pain" отново се развива в затвора Belle Reve, който е част от вселената на DC Comics.

Можем да очакваме още поне едно видео от саундтрака на лентата, имайки предвид, че Джаред Лето вече засне нови кадри в своя костюм на Джокера за съвместното парче на Skrillex и Rick Ross, носещо името "Puprle Lamborghini".

"Самоубийствен отряд" излиза на голям екран на 5 август, като това е следващият филм от разширената вселена на DC Comics. Той ще бъде последван от лентата за Wonder Woman, която ще можем да видим в началото на месец юни 2017 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар