Lil Wayne, Wiz Khalifa и Imagine Dragons във второ видео от "Самоубийствен отряд"


След като вече получихме възможността да чуем парчето "Heathens" на twenty one pilots от саундтрака на "Самоубийствен отряд", вече можем да се насладим и на "Sucker for Pain" - друг от траковете, които ще озвучат очакваната с огромен интерес лента на режисьора Дейвид Ейър.

Зад него стоят популярни артисти като Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Ty Dolla $ign, Logic и X Ambassadors. Самите те пък са облечени в костюми, сякаш във всеки един момент ще се включат във филма и ще се присъединят към злодеите в него.

Определено прави впечатление, че музиката е силен инструмент в маркетинговата концепция на продуцентите на "Самоубийствен отряд", което ни връща и към едни отминали времена, когато саундтракът на даден филм представляваше силен способ за неговия цялостен успех и популяризация.

За сериозното отношение на продуцентите към саундтрака на лентата говори и фактът, че изпълнителите, стоящи зад "Sucker for Pain", дори получиха собствени портрети, стилизирани спрямо лентата:

Suicide-Squad-Sucker-For-Pain-artwork

Както "Heathens", така и "Sucker for Pain" включва кадри от самия филм, сред които образите на Джокера (Джаред Лето) и Харли Куин (Марго Роби). Подобно на предишното видео, действието в "Sucker for Pain" отново се развива в затвора Belle Reve, който е част от вселената на DC Comics.

Можем да очакваме още поне едно видео от саундтрака на лентата, имайки предвид, че Джаред Лето вече засне нови кадри в своя костюм на Джокера за съвместното парче на Skrillex и Rick Ross, носещо името "Puprle Lamborghini".

"Самоубийствен отряд" излиза на голям екран на 5 август, като това е следващият филм от разширената вселена на DC Comics. Той ще бъде последван от лентата за Wonder Woman, която ще можем да видим в началото на месец юни 2017 година.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни