Like mother, like daughter или когато крушата е красива и не пада по-далеч от дървото


Има жени, които са се превърнали в еталон за красота. Те са музи за цяло едно (а понякога и повече) поколение и външността им е наистина емблематична. И когато се сдобият с наследници, неминуемо се питаме дали децата ще наследят съвършения им ген, или ще бъдат принудени цял живот да живеят в сянката на знаменитите си родители. Днес ще ви покажем няколко примера на майки и дъщери, които не само притежават невероятна прилика помежду си, но и самите момичета уверено са поели по същия път на известността.

Заглавната ни снимка представя неостаряващата Синди Крауфорд и нейната дъщеря Кая Гербер. Вече сме ви разказвали за 14-годишното момиче, което също гради кариера на модел. Кая има подписан договор с голяма модна агенция, няколко завидни ангажимента и дори роля в киното.


Лиса Бонет и Зоуи Кравиц

Наследницата на Лени Кравиц е като копие на своята красива майка. Зоуи, за която също сме писали, подобно на баща си се занимава с музика, но всъщност по-голяма слава ѝ носят филмовите участия. Виждали сме я във филмовите версии на "Дивергенти", в носителя на най-много награди Оскар тази година "Лудият Макс: Пътят на яростта", както и в още не една и две продукции.

Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп

Още една наследница на известни родители е дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп. Лили-Роуз е на 17 години и вече се нарежда сред музите на Карл Лагерфелд. Chanel наистина ѝ отива, но не можем да подминем и филмовите ѝ участия, които изобщо не ни учудват, имайки предвид кино величието, което е нейният баща.

Джери Хол и Джорджия Мей Джагър

Още една фамилия, известна предимно заради мъжа в нея. Джорджия обаче следва пътя на красивата си майка и избира модната кариера. Решение, за което определено сме ѝ благодарни.

Анди Макдауъл и Маргарет Куоли

Още един случай, в който приликата между майка и дъщеря не е само визуална. 21-годишната дъщеря на Анди Макдауъл, подобно на нея, започва кариерата си като модел, а след това се насочва и към киното. До момента сме я гледали в не особено големи роли, но предполагаме, че истинският ѝ пробив тепърва предстои.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни