"Лигата на справедливостта" през погледа на Зак Снайдър

Вече имаме първи поглед към така чаканата версия на „Лигата на справедливостта“ на Зак Снайдър. Почти триминутният тийзър на филма ни представя познатите супергерои, всеки със свой момент на блясък. Във видеото виждаме и Дарксайд, един от най-могъщите злодеи в DC вселената.

„Лигата на справедливостта“ излезе на големите екрани през 2017 година. Филмът е продължение на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ и е петият филм в Разширената вселена на DC. Идеята на екранизацията е да събере на едно място главните супергерои – Батман, Супермен, Аквамен, Жената чудо, Светкавицата и Киборг. С тежката задача да обедини всички тези герои се зае режисьорът Зак Снайдър. Докато работата по филма все още тече, 20-годишната дъщеря на режисьора слага край на живота си. Това кара Зак Снайдър да се оттегли от продукцията, а неговото място заема Джос Уидън (режисирал „Отмъстителите“ и „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“). Той пренаписва и заснема наново голяма част от сцените.

 

В крайна сметка, нито феновете, нито критиците остават впечатлени от филма. Приходите също остават крайно незадоволителни. Всичко това кара компанията Warner Bros. да промени бъдещите си планове, напомня Entertainment Weekly. Робърт Патинсън заменя Бен Афлек като Батман, а филмът „Светкавицата“ бива отложен за 2022 година

Огромното разочарование от страна на феновете води до създаването на петиции, чието основно искане е „Лигата на справедливостта“ да излезе във версията на Зак Снайдър. И така, днес вече имаме първи поглед към работата на режисьора. Филмът се очаква да излезе през 2021 година в платформите на HBO (HBO Max и HBO GO). Той ще е с продължителност от 4 часа, но ще бъде представен в четири едночасови части.

От HBO споделят, че завършването на версията на Снайдър ще струва повече от 30 милиона долара.

Цветелина Тодорова

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни