Лиъм Галахър: Мисля, че Ноел е в криза на средната възраст


Лиъм и Ноел Галахър са сред безспорните легенди на британския рок, но твърде лошите им отношения доведоха до разпадането на култовите Oasis. И до днес двамата братя продължават да бъдат в крайно обтегнати отношения, често разменяйки си реплики чрез медиите и социалните мрежи.

Този път дойде ред на Лиъм, който даде интервю за BBC Radio 5 Live. Той сподели предположение, че неговият брат Ноел се намира в "криза на средната възраст". Лиъм добави, че на няколко пъти е предлагал мир на своя брат, но безрезултатно.

"Мисля, че той се намира в криза на средната възраст. Всичко си зависи от него и хората около него. Можеш да подадеш ограничен брой маслинови клончета на някого, преди да си кажеш - "Не мисля, че на него вече му пука". Но това е животът. Ще видим какво ще стане в крайна сметка", сподели Лиъм Галахър.

 

Той продължи: "Онзи ден казвах, че ако, да пази Господ, нещо се случи с майка ни, а дотогава не сме се сдобрили... тогава ще има война. Защото пред него имаше толкова много възможности да го направим."

"Не става дума за това да събираме бандата обратно, изобщо не ми пука за това. Става дума за това да си кажем - "Виж, хайде да си вземем по бира и да си поговорим." Очевидно и аз, и той говорим глупости пред медиите, и всичко това е детинско, и просто трябва да пораснем... но в крайна сметка, всичко зависи от него."

Попитан дали последният му сингъл "One of Us" е още една маслинова клонка за мир към брат му Ноел, Лиъм Галахър отвърна: "Да, човече, разбира се. Но това е последната, няма да има повече. В албума има много неща, които могат да се свържат с него, защото той е голяма част от моя живот."

Вторият солов албум на Лиъм Галахър носи името Why Me? Why Not. и ще бъде издаден на 20 септември.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни